Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Česká pošta Chrudim III

Odesílatel:  buldog

Datum:  10.03.2006 17:52

Obracím se na ostatní účastníky diskuse, aby se podělili se zkušenostmi se službami České pošty. Já osobně s jejich prací nejsem zcela spokojen. Ačkoliv se poštovní poplatky stále zvyšují, kvalita služeb tomu neodpovídá. V poslední době se mi mnohokrát stalo, že mi měla být doručena zásilka, (ať už doporučená nebo dobírka, případně obyčejná větších rozměrů, která se nevejde do poštovní schránky)přestože jsem byl v těchto případech přítomen ve svém bytě, bylo mi do poštovní schránky POUZE vhozeno oznámení o tom, že si mám pro zásilku dojít na poštu. Z jakého důvodu se doručovatel ani nesnaží zazvonit? (pozn. zvonek je funkční) Je snad doručovatelem těchto oznámení? Ani by mi snad nevadilo si na tu poštu dojít, ale při příchodu na poštu mne vždy polije studený pot - fronta jako hrom a je otevřena pouze jedna přepážka ze dvou (týká se pošty Chrudim 3). Také mi není známo, z jakého důvodu jsou na rubu oznámení o uložení zásilky na poště uvedeny jen pomyslné otázky typu: "Byl adresát v době pokusu o doručení přítomen" když si pak dojdu pro uvedenou záilku na poštu a přítomná pracovnice automaticky toto oznámení vyhodí do koše.
Na moje dotazy, proč doručovatel nezazvonil, mi vždy pracovnice za přepázkou sdělí, že neví a že příslušný doručovatel není právě přítomen, aby mi mohl odpovědět.
Proto bych chtěl znát názor i ostatních účastníků diskuse.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Česká pošta Chrudim III

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  myš

Datum:  11.03.2006 17:38

JÓ!!!!Konečně se do ní někdo kriticky pustil-na téhle poště si zákazníků skutečně vůbec necení, protože je mají víceméně jisté.Jsou věci,na které je všemocný INTERNET krátký...a když si na té jedné otevřené přepážce zaměstnankyně povídá s druhou o věcech, které evidentně s momentálně řešenou situací vůbec nesouvisí,"otvírá se mi kudla v kapse".Jen si nejsem jista, zda nemlátíme touto diskuzí prázdnou slámu....

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Česká pošta Chrudim III

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  noema

Datum:  11.03.2006 16:17

Nám stejné zkušenosti. Již několikrát jsem podávála telefonicky stížnost na vedení pošty, leč marně, jen se mi smáli. Musela za vedoucím pošty, ten se mi sice omluvil, ale nic se nezměnilo. Budeme se muset domluvit a jít tam hromadně.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Česká pošta Chrudim III

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Mexiko

Datum:  11.03.2006 08:15

Služeb České pošty využívám v docela hojné míře - na dopisy a na služby Poštovní spořitelny. Ale na balíky jsem už spokojeným zákazníkem firmy PPL (od doby, když jsem v jeden den posílal z pošty 3 dva balíčky, oba na stejnou adresu v Praze 7-jeden šel 3 týdny, druhý 5 týdnů).

A zavřené přepážky a dlouhé fronty nejsou výsadou jen pošty 3, ale i pošty 1. Kolikrát se raději otočím a nechám to na jindy. Je to občas ke vzteku.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Česká pošta Chrudim III

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Luboš Jelínek

Datum:  10.03.2006 20:20

Jako bych příspěvek psal sám. Celý příběh je zcela stejný s tím, že mi to po čase nedalo a zavolal jsem panu vedoucímu pošty. Od té doby pošťačka zvoní, i když začala trochu vrčet :)

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.