Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Hospital CR

Odesílatel:  stb

Datum:  18.10.2005 15:29

Nevíte někdo nějaké informace ohledně nemocnice, je to tam poměrně vyhrocené a chystá se i nějaké propouštění. Řekl bych, že modří ptáci něco rozjíždí.
Kdyby jste někdo něco věděl, tak se nestyďte a hned to napište.
Servus.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Hospital CR

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Jan Roček

Datum:  19.10.2005 12:03

Také by mě to zajímalo. Jako modrý pták o ničem nekalém nevím?

Každého, kdo se alespoň trochu zajímá o veřejné dění, má rád Chrudim, má nápady, kontakty, informace a chtěl by se o ně podělit, případně i ovlivnit běh věcí správným směrem, rádi uvítáme v našich řadách Úsměv Kontakt na mě: 724 007 744. Nebo přímo na oblastního manažera ODS Luďka Pintu, který vyřizuje žádosti o členství a je bezednou informační studnicí: 737 223 970

Samozřejmě můžete vstoupit i do ČSSD, KDU nebo kamkoliv, kam vás srdce táhne, také můžete jen občas zajít na veřejné zastupitelstvo (koná se pravidelně každého čtvrt roku, příští řádné 12.12.2005) a zeptat se na věci, které vás zajímají přímo radních nebo zastupitelů, ale všechno výše uvedené je rozhodně lepší, než jen anonymně kritizovat. Máte-li chuť, pojďte do toho! Politici jsou jen takoví, jaká je společnost a jaké si svobodně zvolíte ve volbách Ok?

http://www.chrudim-city.cz/index.asp?p=20&s=232&id=235

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Hospital CR

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  18.10.2005 22:34

Mám takový pocit, že nějaké informace zde psal Colombo ve svém příspěvku z 29. 04. 05 Dvojí stránky města. Jak dalece jeho informace byly pravdivé nevím, ale jeví se, že to co naznačil se zřejmě již koná. Určitě by daleko více věděl p. primář Broďák, kterého vyšoupli a zrušili mu primariát. Ale ten se asi nechal koupit trafikou – zástupce města v pardubické free zóně a ponecháním urologické ambulance. Je opravdu s podivem, že v zastupitelstvu sedí dva zástupci z nemocnice a povětšinou jen mlčí. Neměli by poněkud více řvát? A neměli by obyvatelé Chrudimi řvát také? A co naši zastupitelé jak městští, tak krajští – jak oni nás informují?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Hospital CR

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  lukas

Datum:  31.10.2005 12:43

neblázni,přece se nebude Broďák rvát za nějakou urologii,když půjde do důchodu...Musíš to brát z té lepší stránky,až zavřou další oddělení,bude mít Chrudim asi nejhezčí LDN:) A ještě tam třeba bude vařit šéfkuchař Libý

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.