Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  MŠ v Chrudimi

Odesílatel:  Regina

Datum:  02.03.2004 12:38

Jelikož nedávno jsem mohla v Chrudimi zahlédnout několik maminek putujících se svými ratolestmi k zápisu do MŠ, uvědomila jsem si, že mne v příštím roce čeká totéž. Kam zamíříme? Jsem přistěhovalec a o způsobu práce,přístupu k dětem ani o podmínkách jednotlivých školek v tomto městě toho moc nevím.
Jistě, chystáme se využít možnosti návštěvy v rámci Dne otevřených dveří, ale znáte to. Může to být vše pěkné, nicméně naprosto běžný přístup k dětem zde asi tak úplně nepoznáte. Co takhle prodiskutovat toto téma s lidmi, kteří mají konkrétní zkušenosti? Těším se na Vaše názory i rady. Regina

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: MŠ v Chrudimi

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Alena

Datum:  03.03.2004 15:37

V podstatě souhlasím s Deklenem, jen doplním: MŠ Víta Nejedlého dělá keramiku, tu bude mít i MŠ Na rozhledně, některé školky mají třídy dělené podle věku dětí, některé mají věkově smíšené třídy (tuším Dr.Malíka a U Stadionu). Nejlépe uděláte, když někdy navštívíte mateřské centrum Mama klub v MŠ Na rozhledně (Po-Čt,9.00-12.00 hod) a tam podiskutujete s ostatními mamkami. Určitě Vám rády sdělí své zkušenosti se školkami v Chrudimi.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: MŠ v Chrudimi

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  divokej bill

Datum:  02.03.2004 12:59

Z doslechu a z osobní zkušenosti (pracovně, dítě nemám) na mě udělala dobrý dojem MŠ na Rozhledně.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: MŠ v Chrudimi

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  deklen

Datum:  02.03.2004 21:40

Myslím si že není špatná školka v Chrudimi. jen si budete muset vybrat, protže každá nabízí něco jiného .... U kina zpívání, protialergie, déle otevřeno, Malík výchovu ke zdravému sytlu, Strojařů (rozhledna) klidné místo atd. Z doslechu jen bych zvážil zda ke Stadionu, ale mohou to být řeči. :-)))zaptat se maminek ne otců :-)))

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.