Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Oprava silnice Chrudim-Hrochův Týnec

Odesílatel:  pepe

Datum:  22.11.2008 17:14

Od pondělka má být kvůli opravě uzavřena tato silnice. Tak mi připadá, že někdo z "kompetentních" má místo mozku cosi... Co je to za nesmysl dělat nový povrch silnice 1. třídy, když začíná zima, je mokro, mráz a sníh? Ta práce bude podle mě i při sebelepší snaze k ničemu.Copak to nešlo udělt jindy? Co vy na to?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Oprava silnice Chrudim-Hrochův Týnec

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Marten Nový

Datum:  22.11.2008 22:55

Tato informace mě dost zaskočila, nevěřil jsem svým očím. Větší hloupost, jako v mrazu opravovat silnici jsem neslyšel.Jsou to vyhozené peníze daňových poplatníků. Tři týdny to bude komplikovat život řidičům a lidem bydlících na trase. Výsledek bude takový, že za čas se to bude muset znovu předělat. Naši slavní politici by měli používat selský rozum ve prospěch voličů. Měli by přestat lobovat ve svůj prospěch a plnit si kapsy.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Oprava silnice Chrudim-Hrochův Týnec

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Miroslav Stříška

Datum:  23.11.2008 21:28

Rovněž jsem nevěřil vlastním očím, když dnes do Hrochova Týnce umisťovali cedule. Zaslechl jsem, že musí "utratit" peníze, nebo by je museli vrátit EU. Co je na tom pravdy, nevím, ale to, že budou nyní dělat silnici mě opravdu zaskočilo.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Oprava silnice Chrudim-Hrochův Týnec

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Max

Datum:  24.11.2008 13:25

Souhlasim s predchozimi prispevky a ziram, jak se da "hospodarit" s penezma. Zanedlouho to budou opravovat znovu a kricet, ze na opravu NEMAJI penize. Tak to je fakt na ...

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.