Přeskočit navigaci

Starosta Chrudimi obsadil druhou příčku při hře pexesa

Vydáno dne 24.2.2002, Autor: Roman Málek

Chrudim (24. 2. 2002) – soutěžní klání v hraní pexesa, které bylo speciálně vyrobeno ke kampani „30 dní pro občanský sektor“ konsorciem RM Consulting se setkalo se zájmem návštěvníků. Obdobné pexeso se zatím nikde nevyskytuje, a proto může být i zajímavým podnětem pro činnost jiných sdružení na území republiky, říká předseda správní rady Vladko Voříšek.

Z akce měli všichni obrovskou radost, od dětí až po důchodce. Obdobné setkání se starostou, v neformálním měřítku se dějí velmi málo, a proto je dobré poznat svého zástupce na radnici i z jiného pohledu. Z tohoto vyšli i organizátoři této akce.

A jak vše dopadlo? Po několika turnajích vyhrál celkově Petr Soukal z Chrudimi. Druhou příčku obsadil starosta města Ing. Ladislav Libý.

Kde to byla ta kartička?

Starosta města (vlevo) přemýšlí


Akce se konala v rámci kampaně 30 dní pro občanský sektor

Ostatní články vydané autorem Roman Málek

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Altus

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.