Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Jen jednou k tématu Agora

Odesílatel:  Blix

Datum:  07.11.2003 09:14

Sleduji diskusi na téma AGORA od počátku, ale dosud jsem se nezapojil. A nemám to v úmyslu – s výjimkou tohoto příspěvku – ani do budoucna. Myslím, že i ten kdo sleduje diskusi od počátku se jen těžko orientuje v této spleti, a nováček už vůbec nemá moc šancí. Jedno je však jisté – čím dál více vstupují do snad původně racionální diskuse emoce (nebo dokonce hysterie) a to asi moc nepřispěje k nějakému oboustranně přijatelnému řešení. Dá se říci, že jsem v této věci, i když chrudimák, nezúčastněnou osobou - nejsem ani návštěvník klubu a naopak ani nebydlím někde poblíž aby mne jeho činnost mohla omezovat.
Nakonec jsem se rozhodl přesto alespoň krátce a jednorázově přispět do diskuse.
Je to již delší dobu, co jsem měl možnost poznat Petra Řezníčka, ale jedno vím určitě – ať zastává názor jakýkoliv, rozhodně se za něj umí vždycky postavit a nepotřebuje se nějak skrývat, natož pod pseudonymem „nenápadně“ poukazujícím na jeho pravou identitu (to se „Hofenovi“ opravdu povedlo jak to většina diskutérů zbaštila…). Tak jak jsem jej (P.Ř.) poznal já mě přesvědčilo, že je to slušný a čestný člověk a dosud se mé přesvědčení nezměnilo..
Zároveň mě překvapilo jak dlouho trvalo než se p. „Hofen“ k této záležitosti (záměně) alespoň částečně vyjádřil – a že měl dost příležitostí…Nejspíš to byl záměr. Pokud mi něco v tomto směru uniklo předem se omlouvám.
Závěrem bych chtěl do budoucna popřát všem diskutérům na těchto stránkách více tolerance k názoru druhých a nezbytnou slušnost (nejen v „případu“ Agora).
S pozdravem Blix

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Jen jednou k tématu Agora

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Jiří Kozel

Datum:  07.11.2003 14:12

Co se týká toho Hoffena tak souhlas taky jsem se divil že za celou dobu kdy si tu někteří mysleli že to je pan Řezníček se ani jednou Hoffen neozval a až když jsem napsal to že pan Řezníček to není a došlo k závěru i víc lidí tak se najednou vynořil a omluvil se....zvláštní....
Jinak Agora má tento měsíc od příštího tejdne fakt dobrej tak koukejte přijít!!!

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Jen jednou k tématu Agora

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Karla

Datum:  07.11.2003 10:21

Není těch nezaujatých, co se staví za čestnost a pravdomluvnost p. Řezníčka nějak podezřele moc? Poslední příspěvěk je zcela typický. Nejdřív pisatel ukáže svoji nestrannost ("Agora mi nevadí") a hned potom zcela nelogicky prohlásí, že Řezníček je "slušný a čestný člověk " ... Nějak to tu zapáchá:)

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Jen jednou k tématu Agora

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Blix

Datum:  07.11.2003 10:46

Domnívám se, že jsem v předchozím příspěvku jasně sdělil, že nehodnotím názor Petra Řezníčka ve věci Agora (...ať má názor jakýkoliv...). Jen sem cítil potřebu sdělit svoje přesvědčení o Petru Řezníčkovi jako člověku a že nemá rozhodně potřebu vystupovat pod cizím jménem. Za tím si dosud stojím. Jeho názor na Agoru ani nepodporuji ani nejsem proti němu - je už snad zřejmá moje nezúčastněnost co týče Agory?. Prostě nejsem ani pro Agoru ani proti ní.
S pozdravem BlixP.S.: Omlouvám se za porušení předsevzetí "jen jednou". Teď už to bylo opravdu naposledy (k Agoře). :-)

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Jen jednou k tématu Agora

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Karla

Datum:  07.11.2003 17:08

Aby jsi s tím Řezníčkem nepřestřelil. Moc ho neznám, ale znám lidi, který s ním hodně dlouho žili a spolupracovali. Všichni se shodujou na jednom: Sladký řeči, skutek utek ...

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.