Čtenář nepřihlášen.
Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.
Téma: Re: Těšíte se na novostavbu na náměstí?
Odesílatel: I.B.
Datum: 27.11.2005 22:11
Datum: 16.11.2005 09:43
Datum: 16.11.2005 01:42
To jsou pocity.Každý to má jinak. Ale vím bezpečně, že jsem na straně těch kteří tvoří o něco usilují a kteří na sebe, na rozdíl od těch kteří"jen kritizují" vzali, nebo vezmou zadpovědnost a kteří mají rádi čin.Kdo rozhodne o tom, co je nebo není, pro to místo správné ? To je ta otázka!!! Nerad bych, aby jsme to byly my laici.
Datum: 14.11.2005 22:15
Datum: 13.11.2005 00:12
Dalším krokem bude jeho petice, že co se nelíbí jemu je jednou provždy hnusné, a kdo si myslí že ne, je vůl.Politici navrhují, že by to měly rozhodnout volby.Počítačový animátoři navrhují své varianty a nápady.Postrkují stodolu po náměstí stylem šup sem, šup tam.
a ti ostatní? Nemají čas a chuť.A když, zbývá ironie. Bohužel! Tato diskuse se vyčerpala. Končím tvá Máňa.
Datum: 10.11.2005 20:31
Datum: 10.11.2005 18:17
Nevím jakou spojitost má zločin na Kateřině a ostatní bolševické řádění v Chrudimi s tím, o čem má být tato diskuse.Líbí se mi zatvrzelost s jakou prosazujete SVOJI pravdu. Jen bych vás poprosil, zda byste mohl být víc fér.
Mimochodem, nevím jak vy, ale já cítím za tu Kateřinu, Tři prsty aj. spoluzodpovědnost.Mějte se krasopisně a usmívejte se sluší vám to!
Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.