Přeskočit navigaci

Uzavírka v Chrudimi

Vydáno dne 20.5.2004, Autor: Lukáš Němec

Městský úřad Chrudim, odbor dopravy oznamuje, že v Chrudimi proběhnou následující uzavírky silnic:

Od 20. 5. do 30. 6. 2004 bude probíhat další etapa výstavby okružní křižovatky, která si vyžádá následující úpravy provozu.
Dojde ke zprovoznění části již vybudovaného okruhu budované OK. Jednosměrně bude uzavřen silniční provoz ve směru OK „“na Bídě“ budovaná OK “u Plynárny“. Ulicí Rubešovou bude umožněna jízda pouze ve směru na budovanou OK kdy silniční provoz bude dále veden přes ČS PHM. Provoz ve směru od OK “na Bídě“ bude veden po MKO (Masarykovo náměstí, ul.Palackého, SNP, Milady Horákové a ul. Rubešova. Řidiči ve směru ul. Tovární (od ČS PHM) do ul. Rubešova pojedou po objízdné trase ulicí Tovární, Maleckou a Topolskou zpět na MKO. V opačném směru bude průjezd umožněn.
Více informací o průjezdu křižovatkou v době uzavírky naleznete na tomto obrázku – “Situace organizace dopravy při II. etapě“.

Dále od 20. 5. do 23. 5. 2004 bude z důvodu pokládky kanalizace probíhat úplná uzavírka ulice Rubešova. Silniční provoz bude veden ulicí Tovární, Maleckou a Topolskou zpět na MKO a to obousměrně.

Ještě v této době proběhne jedna uzavírka a to uzavírka silnice v místě železničního přejezdu v ulici Dašická (přejezd u vlakového nádraží), kde bude probíhat odstranění vlečky. Tato uzavírka proběhne 22. 5. 2004 od :6:00 do 18:00 hod. Silniční provoz bude veden z Vestce směrem na Ostřešany, dále na Medlešice (po silnici III/340 32) zpět po I/37 do Chrudimi, obousměrně.

Žádáme řidiče, aby sledovali dopravní značení. Za dopravní omezení se omlouváme.

Za odbor dopravy Martin Klimek.

Ostatní články vydané autorem Lukáš Němec

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.