Přeskočit navigaci

Velký výprodej armádního zboží

Vydáno dne 9.7.2009, Autor: Lukáš Němec

Chceme Vás informovat o vyjimečné, velké prodejní akci armadního zboží, která se koná od čtvrtka 16.7.2009 do neděle 19.7.2009 v prodejně v Chrudimi, v Tovární ulici 1112, (200m od Lidlu).
V průběhu této prodejní akce bude zboží v prodejně za letní ceny, z toho 50 položek můžete nakoupit za ceny přímo akční!!!

Naše armádní oblečení je vhodné do práce, přírody i na zahrádku. Důvěřujte prověřené vojenské kvalitě materiálu a našim super cenám.
Namátkou uvadíme několik druhu zboží, které si v naší prodejně můžete zakoupit za letní výprodejové ceny: ponožky letní i zimní, utěrky, ručníky, prostěradla, přilby, lopatky, rýče a různé maskované vojenské oblečení.
Dále nabizíme kompletní sortiment náhradních dílů na vozy TATRA – T138,T148,T815 a vozy Praga V3S. Za velmi zajimavé ceny na našich prodejnách v Ostroměři a Přelouči.
Více se o nás dozvíte na www.excaliburarmy.cz nebo www.earmyshop.cz

Ostatní články vydané autorem Lukáš Němec

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.