Přeskočit navigaci

Miss východní Čechy pro rok 2008

Vydáno dne 25.11.2008, Autor: Lukáš Němec

Známe novou Miss východní Čechy pro rok 2008

HRADEC KRÁLOVÉ – V sobotu 22. listopadu 2008 se rozhodlo v Hradci Králové o nové Miss východní Čechy pro rok 2008.

Slavnostně se otevřela po 20 letech Palmová zahrada Hotelu Grand a u této příležitosti se zde konal galavečer Miss východní Čechy 2008. Celý večer byl ve velkolepém stylu Moulin Rouge. Akci moderovali Patrik Hezucký a Tomáš Fíla.

Vítězkou a novou Miss východní Čechy se stala Jana Kratochvílová z Chotěboře. Jana je studentka Masarykovy university v Brně a mezi její záliby patří především cheerleadering, klavír, tanec a cestování.

Druhá tedy I.vicemiss se stala Sára Koukalová z Chvaletic a třetí tedy II.vicemiss se stala Mirka Dunová z Ostravy. Miss sympatie, kterou mohla volit veřejnost pomocí SMS zpráv se stala Andrea Šavrdová z Pardubic.

Finále se zúčastnila řada známých osobností – zpěvák Petr Muk, moderátoři Libor Bouček a Vítek Havliš, české vicemiss Zuzana Štěpanovská a Lilien Fischerová, europoslanec Oldřich Vlasák, senátor a vicehejtman Královéhradeckého kraje Vladimír Dryml a další.

„Na vítězku letos čekali exkluzivní ceny. Hlavní cenou byl luxusní zájezd do Karibiku na zámořské lodi od Diamond Travel, diamantový prsten od Cool Diamonds, vytvoření vlastních internetových stránek od eBrány, zapůjčení automobilu letní prázdniny od Olfin Car, hodinky Jet Set, šaty od Jiřiny Tauchmanové, dárkové předměty od partnerů akce a další hodnotné ceny“, dodal Radek Mašík z pořádající Máša agency.

Celou akci pořádala agentura Máša agency s.r.o. za podpory generálních partnerů Dynamic Invest Group, JV Traffic a Restaurace u Kolji.

Večer pokračoval vekou Jet-Set after party přímo v Palmové zahradě pod taktovkou DJe Petra Ticháčka. „Palmová zahrada prodělala první zatěžkávací zkoušku a tato prestižní akce ukázala, že tento sál je připraven i na takto velké galavečery“, uvedl na závěr akce Jaroslav Vít, provozovatel Palmové zahrady.

Ostatní články vydané autorem Lukáš Němec

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.