Přeskočit navigaci

Chrudimské letiště bude patřit dětem!

Vydáno dne 16.8.2006, Autor: Roman Málek


„Začátek akce plánujeme na 17. hodinu na letišti v Chrudimi (ulice Sečská, výpadovka na Seč - areál Aeroklubu Chrudim),“ zve člen Aeroklubu a jeden z pořadatelů Josef Zitko

„V průběhu celého dne máme pro návštěvníky připraveny vyhlídkové lety. Pohled na Chrudim a okolí z ptačí perspektivy je velmi silným estetickým zážitkem. Po 18 hodině proběhne nafouknutí horkovzdušného balonu a lety pro děti. To bude jako hlavní bod programu. Současně budou návštěvníci moci shlédnout filmové záběry z historie a současnosti letectví v klubovně aeroklubu. Je třeba si připomenout, že počátek letectví u nás je s Chrudimí neodmyslitelně spjat, a že létání a parašutismus lze bezesporu zařadit mezi tradiční aktivity, charakterizující a reprezentující naše město. Děti si budou moci odnést balónky, které pro ně budeme mít připraveny. Součástí programu je loutkové divadlo a veselé malování. Pro nejmenší bude připraven nafukovací hrad,“ informuje o plánovaném průběhu akce Zitko.

„Věřím, že počasí bude příznivé, a že se na letišti sejdeme v hojném počtu. Byli bychom rádi, aby se letiště v Chrudimi stalo místem, kde mládež, ale i celé rodiny, najdou prostor pro využití svého volného času,“ dodává závěrem.

Ostatní články vydané autorem Roman Málek

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Společenské akce v Chrudimi 2006

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.