Přeskočit navigaci

O5&RADEČEK VYSTOUPÍ V CHRUDIMI

Vydáno dne 1.2.2011, Autor: Vratislav Příhoda

Ples Českého červeného kříže poctí koncertem známá česká skupina o5&Radeček

pozvánka n aples

Oblastní spolek Českého červeného kříže Chrudim Vás srdečně zve na svůj první reprezentační ples, který se koná 5.února od 19:30 v prostorách chrudimského Muzea. Je pro Vás připraven renomovaný taneční orchestr ZUŠ Chrudim, předtančení TŠ Besta Chrudim a tanečního kroužku Step Domova sociálních služeb Slatiňany. Jako host večera vystoupí členové známé české skupiny O5 & Radeček. Možná přijde i kouzelník. Výtěžek plesu je věnován na činnost ČČK a výtěžek tomboly na veřejnou sbírku "Konto Míša", která je určená na zakoupení rehabilitačních a kompenzačních pomůcek pro děti ze speciální třídy Mateřské školy Sv.Čecha v Chrudimi.

Vstupenky na tuto významnou společenskou událost můžete zakoupit v předprodeji v Informačním centru v Chrudimi. Vstupenky bude teké možno zakoupit na místě.

Více infromací na http://www.cck.chrudim.cz.

plakát ples ččk 2011

Těšíme se, že přijdete podpořit dobrou věc. Na shledanou na parketu Muzea na premiérovém plese Českého červeného kříže.

Ostatní články vydané autorem Vratislav Příhoda

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Plesy

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.