Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  VOLBA KRÁLOVNY 2007

Odesílatel:  lilu

Datum:  13.09.2007 18:59

Tady smrdí samochvála. Soutěž pro Vás Katko nebyla sice středem vesmíru, ale z Vašeho příspevku mi přijde, že Vy si myslíte, že Vy jste ten střed Vesmíru. Asi by to chtělo se nad sebou trochu zamyslet a nepovyšovat se nad ostatními.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: VOLBA KRÁLOVNY 2007

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Liesta

Datum:  13.09.2007 19:13

Tak si myslím,že když Katka dokázala rozpoutat takovouto diskusi téměř o ničem,že nemůže být nevýrazná osobnost. Je určitě lepší lidi naštvat,než být šedá myš. Vzpomínám si jak vypískali miss Christovou a ona vyhrála miss International. Nebo jak kritizovali všichni H.Houdovou a kde dneska je? Tak uvidíme,třeba nás Katka překvapí.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: VOLBA KRÁLOVNY 2007

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  em

Datum:  15.09.2007 12:59

Taky jsem nadaval na Ivu Christovou. Vidite: i po tolika letech ma smrnc. To nektere ostatni ne, byly jen hezke...
Stejne se prvni mista rozebiraji podle toho, ktera se hodi pro ktery ucel poradajici agenture. Kdyz se mi do kampane hodi jedna, nemuze byt provni, protoze by nemela cas. Kdyz se hodi k necemu titul Miss, okamzite je favoritkou...

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.