Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Rekreační CHATY města Chrudim

Odesílatel:  XXXO

Datum:  14.05.2007 19:40

Dobrý den,
minulý týden jsme byli na rekreaci,na chatě města Chrudimi,která jse nachází v Seči (na Ústupkách).

Problém který jse nám tu vyskytl,jse nám objevil již minulý ROK - a stále NEMÁME ŽÁDNÉ DOVOLÁNÍ.

Jde o tento problém:

PO PŘÍJEZDU NA TUTO MĚSTSKOU CHATU JSME SE MÁLEM POZVRACELI (MASTNÉ SKLENIČKY,HRNÍČKY S OBROUČKAMI PO KAFI,ROZLITÝ KEČUP VE SKŘÍŇCE,ŠPINAVÉ A ZAMAŠTĚNÉ TALÍŘE,ŠPINAVÁ OKNA A MINIMÁLNÍ VYBAVENÍ CHATY NEŽ JE PSÁNO) ... A ZA TOTO VŠECHNO JSME PLATILI NEHORÁZNÉ PENÍZE !!!
VŠE JSME MUSELI JIŽ PODRUHÉ UMÍT A DOUFALI ŽE ZA TUTO NEHORÁZNOST JIŽ DOSTANEME ASPOŇ SLEVU ... BOHUŽEL JSME SE PĚKNĚ ZMÍLILI !!! !!!
PO NAHLÁŠENÍ VŠECH TĚCHTO ZKUŠENOSTÍ NÁM BYLO SDĚLENO NÁSLEDUJÍCÍ:

MŮŽETE BÝT VŮBEC RÁDI,ŽE TU VŮBEC JSTE,TATO CHATA MĚLA BÝT JIŽ DÁVNO PRODÁNA ...

MŮŽETE BÝT VŮBEC RÁDI,ŽE TO MÁTE ZA TYTO PENÍZE,JINAK BYSTE PLATILI JEŠTĚ VÍCE,PROTOŽE JSTE NEBYLI VŠICHNI RODINNÝ PŘÍSLUŠNÍCI ...

PROSTĚ NIC S TÍM DĚLAT NEBUDEME !!!

!!! NO TAK NAD TÍM ZŮSTÁVÁ ROZUM STÁT !!!

A ješte ke všemu před naším nástupem - zde měla být ubytována jakásy Paní a den před ní TO TU ZDE MĚLA UKLIDIT - JAKÁSY UKLIDOVÁ ČETA ... ale skutek utek-sliby chyby !!! !!!

Takže my jsme jim opět již PODRUHÉ CELOU CHATU UMYLI A DALI DOPOŘÁDKU ... NO A ONI PRÝ BUDOU POŽADOVAT OD ÚKLIDOVÉ ČETY PENÍZE - ZPĚT ... ale za CO ???PROBOHA VŽDYŤ JSME UKLÍZELI MY !!!

A milá paní KLÁSKOVÁ (z města) - nám na oplátku ještě ke všemu sdělila,že jsi NAJEDNOU na nás před rokem NĚKDO STĚŽOVAL,ŽE JSME NECHALI NA CHATĚ BORDEL A NEPOŘÁDEK ... no tak je tohle NORMÁLNÍ??? ??? ??? ???

POKUD BY TOTO "NÁHODOU" ČETL PAN STAROSTA: ČECHLOVSKÝ - BYL BYCH RÁD ABY TO CELÉ DAL DO POŘÁDKU,PROTOŽE S TĚMI ÚŘEDNÍKY CO SEDÍ NA MĚSTĚ - NIKDO NEHNE.

V OPAČNÉM PŘÍPADĚ MÁME VŠE NAFOCENO ... A ZKUSÍME TO PŘES TV NOVA ... JIŽ JSME SE S NIMI ZKONTAKTOVALI !!! !!!

Myslím si,že nejsme jediní - komu se tento problém vyskytl ...

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Rekreační CHATY města Chrudim

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Lajos

Datum:  15.05.2007 22:16

Abych řekl pravdu, do dnešního dne jsem ani netušil, že by naše město vlastnilo na Seči nějaké rekreační zařízení. Jedná se zřejmě o klasickou "podnikovou" záležitost, kterou využívají zaměstnanci města a jejich rodinní příslušníci - proti tomu by asi nikdo nemohl nic namítat, takto má svá rekreační zařízení spousta firem i úřadů. Jenom co nechápu, když jste tam měl tento problém už vloni, proč jste tam proboha jel zase, když jste tam byl tak nespokojený? Nevím, jak je to zařízeno v tomto objektu, ale obvykle na těchto chatách není nějaká stálá uklízečka, rekreanti většinou po sobě uklízejí v závěru pobytu. Pokud je tomu jinak, rád se o tomto zařízení dozvím více. Celý tento příspěvek na mě dělá dojem, že se příliš na pravdě nezakládá. Nechápu vaše tvrzení, že nemáte stále nikde dovolání - uplatnil jste požadavek na soudu? Byl jste se radit s právníkem? Uplatnil jste oficiální požadavek na vedení města? Ta TV Nova je zajisté "dobrý" nápad, denně se na ně obracejí tisíce podobných stěžovatelů, kteří se nejsou schopni obrátit na kompetentní instituce a jenom brblají. Ještě bych pro vás měl jedno doporučení. Když používáte velká písmena, což se obecně považuje na diskusních fórech za neslušné řvaní, snažte se zlepšit pravopis, s těmi velkými písmeny to opravdu bije do očí.Měl bych ještě dotaz - co to jsou "nehorázné peníze"? Rád si udělám obrázek o cenách ubytování v takovémto zařízení.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Rekreační CHATY města Chrudim

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Max

Datum:  15.05.2007 16:41

Jasne, zavolejte priblblou Novu, ta to urcite vyresi. Spis bych videl pisatele jako troubu, ze tam vubec tu dovolenou travil. Neni nic jednodussiho se sbalit a odjet. A pokud ten pobyt platil dopredu, tak je to arcijelito...!
No, mam pocit, ze to zase psal mistni pisalek pod nickama pirat nebo kuna...a uz je tady dalsi nick. Uf!

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Rekreační CHATY města Chrudim

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  pepe

Datum:  15.05.2007 21:59

..a to se říká dvakrát do stejné řeky nevstoupíš HAHAHA! To je sranda :-D HAHAHA! To je sranda :-D HAHAHA! To je sranda :-D

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Rekreační CHATY města Chrudim

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  jan.

Datum:  15.05.2007 16:06

Jak se já, jako obyčejný smrtelník dostanu k podnikové chatě města Chrudimi ??

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Rekreační CHATY města Chrudim

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Max

Datum:  15.05.2007 16:33

...nejspis jako uklizecka Úsměv

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.