Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Starosta a volební výsledek

Odesílatel:  shot

Datum:  04.06.2006 21:23

Na volební jedničku docela neúspěch, nemyslíte? Do parlamentu se z prvého místa na kandidátce dostal s odřenýma ušima. O 0,07 % oproti poslednímu, čtvrtému, který se tam dostal. Jak říkám na volební jedničku, žádná sláva.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Starosta a volební výsledek

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Max

Datum:  04.06.2006 21:41

Hm, ale je tam. A za pociny na radnici nebude kvuli dozivotni imunite jiz nikdy trestne odpvednej...
Naopak to preji te kanidatce za nim, kterou kvuli takovemu looserovi posunuli dozadu a ona ziskala neuveritelnej pocet preferencnich hlasu. Stejne by me zajimalo, kdo stoji za prekvapivou kandidaturou Libyho na lidra v PCE kraji...! Bud jak bud, do roka a do dne budem zase volit!

Servus

Max

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Starosta a volební výsledek

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  05.06.2006 22:25

Mám pocit, že jsi velký optimista. Ještě jsem neviděl kapry vypouštějící si rybník. Oni se nějak dohodnou. A nic se opět neudělá, žádné reformy nebudou, jen se všichni budou bít v prsa a říkat, koalice, opozice (dosaď dle potřeby) nám nic neumožnila. Na čem se ovšem shodnou napříč politickým spektrem, to bude navýšení platů pro poslance. A 4 roky budeme živit zbytečných 200 poslanců, k tomu připočti ministry a senátory. Jo, to budou daně.

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.