Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Městská policie zase perli

Odesílatel:  Jan Píša

Datum:  08.08.2005 08:05

To co se mi stalo dnes rano je uz do nebe volajici - jakozto majitel parkovaci karty R9 jsem se rano vydal do zamestnani (zaroven do mista meho trvaleho bydliste). Jake bylo prekvapeni, kdyz mi straznice Mestske policie (c. 9) sdelila, ze ji nezajima, ze tam bydlim a zakazala mi pod pohruzkou pokuty 1000,- vjet do namesti? Pry pousteji pouze pekare, jine zasobovani do mesta vubec nevpusti a ani majitele domu v teto lokalite! Za co tedy platime tak draha vyhrazena parkovaci mista? Koho zajima ze si mesto nestihne vycistit namesti pres noc? Financnich prostredku si na to z pouti nahrabe vic nez dost! Pripada mi to jako diskriminace lidi, jenz na namesti bydli - ty musi trpet 2 vecery dost hlasitou muziku / mluvene slovo a navic je potom mestska policie nechce vpustit.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Městská policie zase perli

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Lajos

Datum:  08.08.2005 16:31

No ono to bude tak, že z formálního hlediska byl postup strážnice č. 9 v pořádku. Podívámeli se do nařízení města Chrudim č. 1/2002 ve znění nařízení 2/2002, tak v dle čl. IV ceníku "přerušení užívání vymezených místních komunikací nebo jejich určených úseků po dobu uzavírek nebo po dobu konání sportovních nebo kulturních akcí na těchto místních komunikacích nemá vliv na výši cen uvedených v ceníku".
Chrudimská pouť bezesporu kulturní (i když o tom by se daly vést polemiky) akcí je a pokud někdo k tomu kompetentní nařídil změnu místní úpravy značení (zákaz vjezdu po dobu pouti), bylo povinností MP na dodržování této upravy dohlížet. O míře taktu, s jako to MP prováděla, se nemohu vyjádřit. O nezbytnosti takových dopravních omezení by se samozřejmě dalo vést polemiky, a je samozřejmě možné požadovat po zástupcích naší slavné samosprávy, aby se nad touto otázkou zamysleli.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Městská policie zase perli

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Lebduška Josef

Datum:  08.08.2005 09:08

Ten městský polista plní jenom příkazy, které mu byly vydány. Na toho bych se ani moc nezlobil. Ale je zde někdo, vydává strážníkům příkazy,někdo kdo organizuje pouť, někdo kdo má kontrolovat jak se vše plní. Zkuste si postěžovat tam, tj. na městě a to nejlépe písemně. A také si přijďte postěžovat na nejbližší zasedání zastupitelstva.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Městská policie zase perli

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  ANO

Datum:  08.08.2005 08:55

No jo, strážnice č.9! To je kapitola sama pro sebe - dostala instrukce, že má pouštět jen záchranku, hasiče a auta Pošty, ostatní ji nezajímá. S ostatními se dá mluvit, s touhle dámou bohužel. Ano, je to diskriminace. Jak těch, kteří zde bydlí, tak i těch, kteří na náměstí podnikají a mají třeba povolení R1...

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Městská policie zase perli

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Emanuel

Datum:  08.08.2005 09:01

Rada.Zkuste jí třeba nabídnou ,že když Vás pustí na vaše placené místo/jistě ne levně placené/,že jí koupíte zmrzlinu v Markovicích kam stražníci rádi jezdí.Ne jednou se mi stalo, že jsem potkal vozidlo MP,ktere se spíš pletlo v ceste mezi Markovicema a Medlešicema jet cestou rychlosti cca 20km/h.Zřejmě hledali krtka na poli.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Městská policie zase perli

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  ANO

Datum:  08.08.2005 09:46

Nějak nechápu, jak to souvisí, ale budiž! Myslíš, že si tím pomůžeš?

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.