Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Komu vadí ?

Odesílatel:  shot

Datum:  08.02.2005 20:19

Zkráceně: pan místostarosta Čechlovský uvádí, v úterních Novinách Chrudimska z 8. 2., že přemístění OSSZ do těsného sousedství průmyslové zóny je nešťastným řešením a místo bylo vybráno bez rozmyslu. No, tedy nevím, ale doufám, že OSSZ by měla být v místě přístupném, v dosahu HMD a s dostatečným parkovištěm pro mimochrudimské. A to vše by mohlo být v těsné blízkosti PZ splněno. Jediným nedostatkem pro úředníky OSSZ je poněkud delší cesta za nákupy. Když nevadilo umístění PZ k obytným zónám, když nic nevadilo městu v rozhodnutí o výstavbě obytných domů do těsného sousedství PZ, proč by měla PZ vadit OSSZ? Vždyť ti úředníci tam budou jen svých 8 hod, trávit soboty a neděle, na rozdíl od občanů tam bydlících, nemusí. O co tedy jde?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Komu vadí ?

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  09.02.2005 22:56

To snad p. Čechlovský není ani z Chrudimi, když uvádí, že OSSZ bude na periferii. Dosažitelnost areálu bývalé TRA je pomocí MHD stejná, jako dosažitelnost nynějšího sídla OSSZ. Navíc p.
místostarosta logicky tvrdí, že je rozdíl v dopravní obslužnosti MHD mezi Rozhlednou a ostatními částmi města.
Je-li to pravda, pak z titulu své funkce se má postarat o nápravu. Dosažitelnost pro chrudimáky je u obou míst naprosto stejná a pro ty, kteří přijíždějí z okolí je to v podstatě jedno. Když zastupitelé odsouhlasovali převod pozemků pro pasťák, který se má přesunout z H. Týnce do Chrudimi, zdůvodňovali to tím, že se bude v Chrudimi investovat . V případě nové budovy OSSZ to neplatí? Či je hlavním důvodem, že pozemky neprodává nějaké agrodružstvo? Také kamionová doprava má prý vadit návštěvníkům OSSZ. Ovšem lidem bydlícím na Rozhledně vadit zřejmě nebude.
Pane Čechlovský, vraťte se zpět do školy. Tam si vždy před hodinou vždy můžete přečíst v učebnici co máte říkat. Na radnici si ovšem musíte pamatovat co jste říkal a pro co jste hlasoval i třeba před rokem

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Komu vadí ?

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Lebduška Josef

Datum:  09.02.2005 17:28

Také jsem četl onen článek. Netrpělivě čekám na další avízované pokračování. Jen mne zarazila stejná otázka. Proč blízkost průmyslové zóny má vadit nově budovanému sídlu OSSZ a přitom nesmí vadit lidem zde bydlícím trvale. Přičemž při nově budované stavbě se dá zajisté stavebními úpravami snížit množství vnikajícího hluku a prachu dovnitř budovy. U starých staveb je toto velmi problematické a nákladné.

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.