Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Trybuna zimního stadionu

Odesílatel:  CHRUDIMÁK

Datum:  30.11.2004 21:45

Nevím,kde se ty penize na kruháky a na jiné hovadinky berou když neni ani na pořadnou trybunu do ZIMNÍHO STADIONU!To už na to nejsou peníze?Asi ne!Jo kdybyste nedava-li peníze do Letniho koupaliště tak by určitě byli!Letní koupaliště se využíva jen 3 měsíce a to jen když se zadaří počasí!Tato investice se nikdy nemůže vratit!Radšte s tím něco udělat proto tady ste a ne na to abyste si seděli na radnici v teplíčku a pak šli domu¨!Udělalo by to velikou radost všem a nebyli bysme pro smich že mame sice pěkné koupaliště,ale na zimáku si neni kam pořadně sednout!Stat ti můžu na zastávce,když čekám na dopravu a ne když se chci kouknout na hokej!Trybuna je potřeba a vy to moc dobře víte!Nechce se Vám do toho!nebo co?Žádám na tento názor vysvetlení!Nemyslete si že trybunu si přeju jen já!Děkuji

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Sir Adam

Datum:  18.12.2004 11:54

Tak ti nevim, jestli se nerad koupes nebo si jen dalsi z tech, kteri si jdou na hokej sednout k tomu si koupej bramburky a pivo a tupe cumej na hokej... Pokud mas hokej rad, tak si klidne postojis a nohy ti taky neupadnou!!!

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  30.11.2004 23:35

Jestli je to v hokeji jako ve fotbale, tak si řekněte funcionářům, ať nechají pár kapříků doma a na tribunu bude. Nebo si mezi fandy udělejte sbírku.
Jinak necháou proč by město mělo platit a proč platí různým sportovním klubům jejich aktivity. Město by mělo investovat do svých objektů a ty potom pronajímat. Peněz je třeba na opravy chodníků, úklid ulic, dobudování a údržbu veřejné zeleně, osvětlení, posílení bezpečnosti ve městě apod., tedy na to, co služí všem. A ne vyhazovat miliony pro 30 či 40 hokejistů. Kdyby místo toho město financovalo aktivity pro veškerou mláděž města , jako například U rampa na plovárně,nějaké soutěže pro děti, tak je to v pořádku. Aspoň by nehulili někde za rohem marjánku.
To, aby měto platilo tribunu, má stejnou logiku, jako zaplatit hostinskému nové stoly či židle, protože se někdo ozve že v jeho hospodě jsou špatné.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  tohos

Datum:  03.12.2004 16:38

myslim,ze sedis uplne v jinym kine,pletes si to vse dohromady.
tribuna a U-rampa sou vesmes stejny veci pro jistej okruh lidi.
hokejistu neni 40 ale tak kolem 300 (od pripravky,elevu,...,muzi). hraje se tu 2. narodni liga,vychodoceska a meziokresni prebor,tak poradne pocitej!!! bohuzel na druhou stranu s tebou musim souhlasit,protoze vrazit takovy prachy do plovarny a na zimak se totalne vy....,to je smutny. v tribunu uverim az ji uvidim,zatim zde byly pouze reci a skutek utek. taky je to asi ve vedeni sportovist,kdyz je to pry samostatna jednotka a ma na starost bazen,zimak i plovarnu. ale ryba smrdi od hlavy,takze i na "meste" je totalni selhani.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  buldog

Datum:  03.12.2004 09:29

Toto je úplně zcestný názor. Pokud nebude město přispívat na sportovní zařízení, která jsou ve městě, tak budeme brzo jako ve středověku. To že zimní stadion využívají převážně hokejisté je snad logické, ale co brání "SHOTOVI" aby též hrál hokej, je to úplně jeho věc jaké aktivity ve volném čase vyvíjí. Mimo to, zimní stadion je součástí "Sportoviště města Chrudimi", takže je jeho majetkem a je tedy povinností města řádně se o svůj majetek starat a ne ho jen pod dohledem nechat chátrat.
Mimochodem U rampa je totiž úplně stejná situace. není to vůbec prostředek pro sportovní vyžití veškeré mládeže. Pokud by tomu tak mělo být, tak by asi pod tím náporem praskla. Ani argument, že by pak nehulili marjánku nezabírá, protože se stačí podívat na velkou část návštěvníků skateparku a přičichnout si co tam kouří. Co myslíte že to asi je?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Sir Adam

Datum:  18.12.2004 12:00

Jak tak koukam, tak ten kdo se neobleka do kosili..atd.. a blbne ve skateparku tak hned kouri tu "nejhorsi hnusnou" drogu ...
Proberte se, delate z tech lidi inbdividua.... Pro me osobne je to uplne stejny svinstvo jako retka

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  03.12.2004 11:04

Ve středověku zimní stadion neměli. A neměli také vydlážděné a zametené ulice a chodníky a kanalizace byla povrchová, chodilo se pěšky atd. Pokud hokejisté chtějí tribunu, ať městu platí nájem ze stadionu takový, aby na její postavení město mělo.
Kolik hokejisté městu platí? Když si jdu zabruslit platím jako mourovatý a ještě musím jít v čase, který ni naprosto nevyhovuje, dost podobné je to s bazénem. Takže obyvatelé platí a pár hokejistů má prospěch.
Bude-li město upřednostňovat různé sportovce, tak to bude horší jak za středověku, budeme sice mít pěkný zimní stadion a k němu se budeme brodit blátem. A když tam zajedeme autem, tak nám ho někdo vykrade.
Veřejné osvětlení, úklid ulic, úprava zeleně, městská policie, slouží všem. Po chodnících, ulicích, v parcích se pohybujeme všichni. Můžeme tam jít v době, kda chceme a ne kdy na nás zbyde čas. Proto příspěvky na různé sportovce by měly být až tím posledním a ne prvním. Je v Chrudimi spousta míst, kde je potřeba opravit chodníky a místní komunikace, udělat dešťovou kanalizaci, upravit veřejnou zeleň, postarat se o bezpečnost, upravit a udržovat dětské hřiště, pomoci seniorům. Je toho hodně a peněz je málo. Proto by se mělo pečlivě zvažovat co slouží všem, co většině a co jen omezenému okruhu lidí.
Závěrem - proč jen hokejisté. Máme v Chrudimi spoustu jiných klubů - bowling, šachy, jezdecké oddíly, cyklisty, motosporty, co dostanou oni?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Sir Adam

Datum:  18.12.2004 12:04

To co tady pises sou jeste mensi okruhy lidi (myslim sachy, cyklisty, ...) nez hokejiste, a jestli ti vadi, ze tam musis ve vymezenou dobu a nechapes, ze hlavni prostor pro zapasy a treninky tam musi mit ti, kteri chrudim reprezentuji, tak ses uplne blbej... Az budes tak dobrej krasobruslar, ze budes reprezentovat chrudim, urcite ti radi nejake lukrativni misto na lede najdou =)

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  18.12.2004 23:35

Především je blbý ten, kdo věří povídačkám o reprezentaci Chrudimi, nutnosti podporovat sport a podobně. Z chrudimského hokeje si udělalo pár bafuňářů (a nejen z hokeje) výnosný byznys. A hledají někoho, kdo jim to bude platit. Natahují ruce a křičí město dej, reprezentujeme. Houby, především mají zábavu a peníze a platí to jiní. V Chrudimi máme třeba ty šachisty, jezdí po soutěžích, pracují s mládeží a také docela dobře reprezentují Chrudim. Kolik dostaki oni? Kolik dostávají například družstva hrající bowling, šipky, filatelisti, cyklisti, potápěči. A mnozí z nich reprezentují Chrudim daleko lépe, než hokejisti. Já opravdu nehodlám platit něčí zábavu. Ať si ji zaplatí ti co chodí na zápasy hokejistů, ti co mají na stadionu reklamy a pak se ukáže vydělá-li si hokej na sebe. Když ne má smůlu. Až půjdu do divadla na koncert nějakého zpěváka či kapely a ročně se to týká více lodí než těch hokejistů, kolik mi na to přispěje měso?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Sir Adam

Datum:  20.12.2004 01:26

Nechapu, fakt ne, mozna je to proto, ze sem hral "par" let fotbal a nedokazu si predstavit, ze by lidi z klubu platili cely chod klubu ... (A myslim ze SK Chrudim delalo dost velke uspechy ve 2. lize..., ja sem byl hrdy, ty asi ne ...) Vzdycky se musi prispivat, kdyby to bylo tak jednoduche tak by to tak bylo vsude!!! A proc ne takove penize "sachistum"??? Asi proto, ze tenhle sport tak nakladny neni a rozhodne neni tak prestizni!!!Kdyby se svet ridil tvym zpusobem, v televizi bysme koukali na MS v kulickach, Grand prix na trikolkach ...atd. =) Hokej i fotbal sou sporty s nejvetsim zastoupenim...
Sachistu (nemyslim kazdeho kdo si jednou za rok postavi figurky) je malo....tudiz dostat se mezi elitu, neni tak tezke, jako dostat se do GL nebo ELH... Nemyslis?Proto muzu hrat jen ti nejlepsi, kdyby si na to mel, tak se urcite takhle zlobit nebudes! A proc mesto nesponzoruje tobe divadlo? asi proto, ze kdybych mel cist v novinach, ze sedis v divadle nic by mi to neprineslo, ale jako docela me zajima jak si vedou chrudimsti sportovci... rad se na ne zajdu i podivat!!! Tohle je zas muj nazor, neberu ti tvuj ale v zadnym pripade ho nesdilim a nikdy nebudu.... pokud mi nedas "rozumnej" duvod

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  20.12.2004 21:15

Tak by koukali, třeba na ty kuličky a ne na pár podplacenejch fotbalistů, kteří předvádějí jak "umí". Ono dostat se třeba v šachách nahoru je stejně náročné jako v tom fotbale a navíc se tam nedá podplácet. Nevím, proč má město přispívat nějakám 500 fandům hokeje, či fotbalu na jejich zábavu. Ti co nehrají hokej, nemají na nic nárok? Nežijí hokejisté na úkor jiných sportovců? To, že se ohání prací z mládeží,je sice pěkné. Ale na Palučiny jezdilo víc dětí, než má celý hokejový klub členů a zaniklo to, město nemělo peníze, ani zájem. Město nemá podporovat jen pár vyvolených, město má především řádně plnit své povinnosti vůči svým občanům, zametat ulice, opravovat chodníky, starat se o bezmocné a podobně. A teprve když zbyde, uvažovat koho podpoří a zase by mělo dát všem skupinám stejně. Ale ono se zde asi dá parafrázovat ono antické - chléb a hry. Čím více nepořádku, tím více na hry, aby se alespoň někdo nebouřil a podporoval některé slavné komunální politiky.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Lebduška Josef

Datum:  20.12.2004 19:03

Zkuste si, když jste takový sportovec zjistit jakou soutěž hrají chrudimští šachisté a jaké mají úspěchy. A jaké kluby v Chrudimi hrají prvou ligu. Vím, nejsou to sporty s takovou masovou sledovaností jako fotbal nebo hokej, ale přesto si myslím, že by město nemělo přispívat jen jedním směrem. Oni i ti šachisté jezdí na turnaje a pokud je mi známo, převážně za své. A i jiné sporty jsou stejně nákladné jako fotbal. Jinak nic proti fotbalistům či hokejistům, protože rád se na ně podívám a oba tyto sporty jsem v mládí provozoval (ovšem hlavně za své).

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Max

Datum:  03.12.2004 12:56

Já si myslím, že pravda je stejně někde uprostřed, nicméně to, že je hokej upřednostňován svědčí např. fakt, že se město nestaralo např. o existenci klubu JOKERIT v době, kdy měl problémy s vykoupením pozemku nebo jak to bylo. Navíc hrál nejvyšší soutěž a leckdy tam bylo víc lidí, než na hokeji. A o ERA-PACKu už se napsalo beztak dost.
Jó, a svýho času se mluvilo o tom, že ZS bude v letních měs. sloužit ke kulturním akcím etc. Asi mi nějak utekly nebo co, nebo byly propagovány stejně "dobře," jak píše v minulém příspěvku Jana V.

Nu což, každý sportovní klub by měl mít svýho "Řezníčka"...


Zdar a sílu

Max



Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  05.12.2004 21:43

Každý klub svého Řezníčka? To by bylo neštěstí pro nás ostatní.
Kromě tribun, palubovek, umělých povrchů pro fotbalisty, aj.
by v Chrudimi nic nebylo. Soudě dle lidí, kteří se kolem hokeje točí, by nebylo žádným překvápkem, kdyby i tady vyplavali na povrch nějací "kapříci", jako ve fotbale.
Apropó, myslíte, že p. Řezníček, coby vrchní velitel městské policie ví, kam se během léta měšští strážníci jezdili ve službě opalovat? A vydrželi tam klidně i celý den, od dopoledna do západu slunce. No, alespoň ta průmyslová zóna je k něčemu dobrá.
Jenom nevím, co p. Řezníček kromě dolování dotací na radnici dělá. Nemyslím ve jaké je funkci, ale co dělá doopravdy, když zrovna nepodává trestní oznámení.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Miriam

Datum:  03.12.2004 17:12

Možná by něco napověděla statistika, např. za posledních 5 či 10let - počet členů v jednotlivých oddílech, městské dotace na činnost klubu a oddílu..... Nevím, jak je to s bruslením pro veřejnost nyní, ale v minulosti to byla hrůza.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Sir Adam

Datum:  18.12.2004 12:07

Tak si bez zabruslit na rybnik =)

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  18.12.2004 23:36

A co kdyby si tam šli zahrát ti hokejisté?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Trybuna zimního stadionu

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Lebduška Josef

Datum:  06.12.2004 15:44

Naprosto souhlasím. Dotace pro různé kluby a organizace by měly být průhlednější, měly by být poskytovány podle členské základny (ideální podle vybraných členských příspěvků) a třebas navýšeny těm organizacím, které aktivně vyplňují volný čas mládeže. Navíc by měly být poskytovány pouze z jednoho zdroje ne se rozplývat v různých kolonkách rozpočtu a v různých rozpočtech organizací jejichž zřizovatelem je město.

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.