Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  poděkování x kruhák u plynáren

Odesílatel:  Michal Tereska

Datum:  25.06.2004 17:24

Chtěl bych poděkovat za předčasné dokončení ( zprůjezdnění ) kruháku u plynáren - v dnešní době, kdy většinou stavební firmy termíny nedodržují a na lidi kašlou je to příklad toho že se najdou i vyjímky - fakt dík.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: poděkování x kruhák u plynáren

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Administrátor

Datum:  30.06.2004 09:11



iDnesiDnes - rubrika Pardubický region



29.6.2004 Pardubický - strana 2 Řidiči už projedou Chrudimí bez problémů

Chrudim Nový kruhový objezd na chrudimské křižovatce u benzinové stanice Shell už začal fungovat. Auta tak po pěti měsících mohou znovu plynule projet od křižovatky Na Bídě k sídlišti Stromovka.
Řidiči i chodci si zároveň v těchto dnech poprvé vyzkouší, jak vypadá na náměstí obyčejný provoz, když mohou auta projíždět Širokou ulicí v obou směrech. Městský úřad se totiž rozhodl po několika letech zrušit jednosměrku v centru města, až když Chrudim kvůli zavřené křižovatce zasáhl na konci května dopravní kolaps.
„Jsem rád, že je už kruhový objezd průjezdný. Myslím, že se dopravní situaci ve městě uleví. Navíc je křižovatka nyní přehledně upravená, dříve si člověk málem vykroutil krk, než zjistil, že může na hlavní silnici bezpečně vjet,“ řekl Petr Vlk. Do konce měsíce zůstane už uzavřený jen krátký úsek silnice mezi křižovatkou a výjezdem z benzinové stanice.
Původně měl být kruhový objezd, jehož stavbu financoval Pardubický kraj, dokončen už v květnu. Silničáři ale dostali za úkol připravit ještě nový vjezd k plánovanému supermarketu Lidl a proto se délka stavby prodloužila. Nový supermarket by měl v Chrudimi vyrůst ještě letos, zároveň vedle něj vznikne parkoviště pro více než stovku automobilů.

KONEČNĚ! Obyvatelé Chrudimě se dočkali otevření nového kruhového objezdu u plynáren. Kvůli jeho stavbě zažilo město na konci května dopravní kolaps.

Autor: (tum)

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.