Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Dva zajímavé články

Odesílatel:  Administrátor

Datum:  14.06.2004 20:39

Doufám že se nemýlím a oba píší o té samé akci ... škoda že jsem se tam nezašel podívat.



iDnesiDnes - rubrika Pardubický region



Noviny Chrudimska http://www.novinychrudimska.cz/zpravodajstvi_cr/VC20040614000015.html

ještě vložím jejich kompletní znění.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Dva zajímavé články

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Administrátor

Datum:  14.06.2004 20:41

Noviny Chrudimska - 14.6.2004

Hudební festival moc lidí nepřilákal, příští rok se už asi konat nebude Chrudim - Občanské sdružení Pinie a oddělení prevence kriminality uspořádaly v sobotu odpoledne jednodenní hudební festival s názvem "Chrudim sobě".

http://www.novinychrudimska.cz/zpravodajstvi_cr/VC20040614000015.html Pro celý text článku klikněte na odkaz.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Dva zajímavé články

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Administrátor

Datum:  14.06.2004 20:40



iDnesiDnes - rubrika Pardubický region

14.6.2004 Pardubický - strana 1 Festival v Chrudimi bořil bariéry

Svět patří všem přiblížil život handicapovaných ostatním

Chrudim - Miou-Miou, Čellisti, Chocolate Jesus, ale i chovanci slatiňanského Ústavu sociální péče vystoupili v sobotu na chrudimském náměstí v rámci programu Svět patří všem, který má podle organizátorů spojit svět handicapovaných s obyčejnými lidmi.
Festival, který trval od odpoledních hodin až do deváté večer sice narušila pořádná bouřka, jinak si ale amosféru na náměstí většina návštěvníků pochvalovala. "Zkusila jsem si u jednoho ze stánků i vyrobit papír, musím neskromně říct, že se mi moc povedl," řekla s úsměvem pětadvacetiletá návštěvnice.
Na improvizovaném pódiu, které bylo umístěné na korbě velkého kamionu, se vystřídala řada menších kapel z okolí Chrudimi. Na převážně rockovou muziku si s chutí zatančilo i několik malých dětí, Chocolate Jesus zase přišla podpořit parta mladých dívek.
Pořadatelé ale tajili, kdo bude vlastně celou přehlídku končit. Tajemství prozradila až těsně před půl devátou zpěvačka a jedna z organizátorek Kristýna Kudrnáčová.
"Zahrají ostří hoši z Dead Silver Zippo." Název, který by před časem ještě nikomu nic neřekl, znamenal jediné: Zahraje Vypsaná fixa v okleštěné sestavě. "Mejla se na to vykašlal, tak teď hrajeme ve třech," prohlásil zpěvák Michal Mareda.
Trojice muzikantů se také pečlivě vyhýbala jakýmkoliv skladbám Vypsané fixy a zahrála sadu nových písní. Závěrečný dialog o boji mezi dobrem a zlem, kdy Mareda stihl zpodobnit peklo i nebe, byl i solidním divadelním výstupem.

PŘEŽEHLÍM A MŮŽU PSÁT. Kromě hudby a tance festival Svět patří všem nabízel i možnost vyzkoušet si vlastnoručně výrobu ručního papíru.

Autor: (tum)

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.