Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Cyklostezka

Odesílatel:  biker

Datum:  01.02.2011 21:18

Tak tady čtu, že cyklostezka z Chrudimi do Pardubic asi nebude. Píšou, že Chrudim svoji část postavila, Pardubice nad tím přemýšlejí a kraj zbytek mezi oběma městy stavět odmítá. Pan Málek přitom v novinách tvrdil, že se o cyklostezku zasloužil on. Neberu mu to, ale zajímalo by mě, jak mohl dát všanc chrudimské peníze, když neměl smluvně zajištěné pokračování cyklostezky do Pardubic. Není to nějaký tunel?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Cyklostezka

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  bikerka

Datum:  02.02.2011 07:42

Já se přidávám. Ta cyklostezka je zpackaná. Medlešáci z nás mají srandu, že jim ta cesta na chození do Chrudimi před tim stačila, ale když jsme jinak nedali, rádi budou chodit pos asfaltu a s lampami svítícími celou noc. Trochu Kocourkov:)

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Cyklostezka

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  02.02.2011 00:39

Copak? Další úřada, kterému p. Málek šlápl na kuří oko? Že by biker byl ten co musel odejít a který si myslel, že za 50 tis/měsíc se bude starat o MBS?

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.