Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Kandidátky

Odesílatel:  shot

Datum:  09.09.2010 23:16

Po přečtení kandidátek jednotlivých stran mě na nich zarazily dvě zajímavosti. Jedna kandidátka obsahuje alespoň 3 kandidáty, kteří byli odsouzeni. Za různé delikty dlužné nájemné, pokus o daňový podvod a rozkrádání. Také je ta kandidátka sestavená pomalu ze zaměstnanců jedné chrudimské společnosti. Společnosti, která nejvíce s městem spolupracuje. Inu jsou zřejmě věci mezi nebem a zemí, že ano?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Kandidátky

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  12.09.2010 22:58

A co mi řekneš k tomuhle, Krmelče Vido?

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Kandidátky

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  karin pospíšilová

Datum:  13.09.2010 12:47

no abych pravdu řekla, jsem tu nová a na tuto stránku jsem se podívala jen kvůli blížícím se volbám....zaráží mě, jak tady na sebe každý plive...když už jste všichni takoví hrdinové, že používáte zastírací přezdívky, tak bych alespoň chtěla vědět konkrétně o kterých lidech to tu mluvíte???jen abych byla plně informovaná??

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.