Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Kácení stromú okolo řeky Chrudimky

Odesílatel:  Kratochvíl

Datum:  29.03.2010 20:52

29.3.2010 v pondělí v 20 30 hod v noci jsou nakládány po-kácené stromy těžkou,hlučnou mechanizací,za doprovodu motorových pil.Silnice neoznačená,provoz řídí jaká si osoba,která nemá na sobé ani reflexní vestu.Zřejmé jsou tito lidé v povédomí,že se nacházejí v lese.Silnici opouštéjí neuklizenou.Odjíždějí v teréním autě s mob. č. na kapotě 777 206 709

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Kácení stromú okolo řeky Chrudimky

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  ANO

Datum:  30.03.2010 13:29

Ájé, sojka práskačka by z vás měla radost! Když vás to tak dře, zavolejte MP, tady vám nepomůžeme.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Kácení stromú okolo řeky Chrudimky

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  tohos

Datum:  30.03.2010 09:58

Taky sem to zaregistroval, ne zrovna vcerejsek, ale to, ze konece ty hrozny stromy zmizej. De o to,jaky maji termin. Klid je preci ve 22hod. Samozrejme neni uplne v poradku kvuli doprave, ze nemel zadnou vestu (ale to je jeho osobni poruseni ustrojovy kazne v praci) a ze odjeli bez uklizeni je v nasi spolecnosti, bohuzel, normalniBohužel, škoda Pokud ste mel ovsem vyhrady, tak nevim, proc ste nezavolal na to mob.cislo??? Tam byste zrejme uspel vice nez na disk.foruOk?

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.