Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Dnešní regionální předpověď počasí

Odesílatel:  Blix

Datum:  15.09.2008 13:37

Tak jsem po delší době zavítal na stránky města. Prahnul jsem po regionální předpovědi počasí a ejhle, opravdu tu je. Nadšení mě přešlo po bližším pročtení...je to snad nějaká recese? Předpověď dnes až středa jako vtip dobrá. Zřejmě to nezachrání ani reálný údaj o aktuální teplotě nahoře na stránce, jen to zdůrazní "důvěryhodnost" zdroje předpovědi...no aspoň sem se zasmál... Úsměv

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Dnešní regionální předpověď počasí

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Administrátor

Datum:  16.09.2008 22:08

Dobrý den,
předpověď počasí přebíráme automaticky ze serveru e-pocasi.cz, s obsahem toho moc nenaděláme.

Úspěšnost jejich předpovědí považuji za srovnatelnou s jinými zdroji - někdy se trefí, někdy ne. Také bych se tím asi mohl živit Ok?

Teploměr v záhlaví stránky je umístěn v Koželužské ulici. Mno, občas má trochu problém, když na něj zasvítí sluníčko (typicky 09-10h). Jinak by měl ukazovat správně.

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.