Přeskočit navigaci

5. Mode show - 23. 4. 2003 – Muzeum Chrudim

Vydáno dne 26.3.2003, Autor: Máša agency

Velká módní přehlídka se již po páté představí v chrudimském muzeu. 23. dubna 2003 od 19 hodin. Hlavní pořadatelé přehlídky jsou již tradičně chrudimské agentury Máša agency - produkční, umělecká a reklamní agentura a Top Life Models – modelingová agentura. Jako každý rok se návštěvníci mohou těšit nejen na nové kolekce a krásné modelky, ale také na bohatý doprovodný program.

Zůčastněte se také soutěže o tři dárkové balíčky od náchodského pivovaru Primátor.

Pořadatelům se podařilo do Chrudimi „dostat“ české topmodelky, které bohužel v minulých Mode show nemohli přijet kvůli nemoci. Hlavní hosté 5. Mode show tedy budou: Monika Žídková – miss ČR 1995, miss Europe 1995 a miss tisíciletí, Jitka Kocurová – druhá vicemiss ČR 1999 a nyní i moderátorka TV Prima a pro především pro dámy – muž roku 2002 Jaroslav Filip.

Přehlídku bude již podruhé moderovat moderátorka Rádia Life a bývalá moderátorka televizní soutěže Gladiátor – Petra Polanská.

Nové trendy na jaro a léto předvedou především chrudimské butiky. Pořadatel klade důraz na to, aby si každý účastník přehlídky přišel na své a proto bude možné shlédnout – dámskou a pánskou konfekci, italsko a českou módu, módu pro volný čas, pletenou módu, spodní prádlo, plavky, orientální módu a také kolekce dvou návrhářů. Lenka Němcová předvede kolekci Junior 2003, s kterou soutěží o juniorského návrháře roku a jeden z nejlepších českých návrhářů, známý především z veletrhů Brno a Styl, kde pravidelně kandiduje na Výtvarníka sezóny, Tomáš Hybler se představí se svou novou kolekcí, o které říká: „Modely, které tvořím jsou určeny ženám, které jsou odvážné,nespoutané,rády provokují a jsou sexy.“ Dále budou k vidění doplňky – značková italská obuv, zlato, stříbro brýle.

Celá přehlídka se ponese v duchu nových trendů, které jsou pro letošní léto především ve znamení lehkosti,elegance s důrazem na ženskost.

Pořadatelé dbají především na to, aby každá Mode show byla ojedinělá a proto se každý rok tráví nejvíce času přípravou choreografie.

Pro lepší prožití přehlídky i letos je připravena velkoplošná obrazovka.

Pro návštěvníky akce je připraven další doprovodný program: ochutnávka piva Primátor, kosmetika Oriflame, losování o hodnotné ceny.

Bližší informace o akci naleznete na stránkách pořadatele: www.masa-agency.cz

Můžete také nahlédnout do fotogalerie z loňské IV. Mode show.

Předprodej vstupenek:

v Chrudimi - Hypernova, čerpací stanice Aral, Kavárna 141
v Pardubicích – obchodní centrum Grand
dále u všech vystavujících a na www.masa-agency.cz

Mediálními partnery akce jsou:

Noviny Chrudimska, Pardubické noviny, Rádio Life a Český rozhlas Pardubice

Minulý ročník:

4. Mode show se zúčastnila Kateřina Průšová – miss ČR 2002, Michaela Salačová – miss ČR 2000 a Zuzana Bašturová – miss Slovensko 2001. Moderovala: Petra Polanská. Vyprodáno!

Fotogalerie ze IV. Mode show

Ostatní články vydané autorem Máša agency

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.