Přeskočit navigaci

Uvolněná místa na letním dětském táboře KOMETA 2011!

Vydáno dne 29.6.2011, Autor: Lukáš Němec

Dovolujeme si Vám nabídnou několik dodatečně uvolněných míst na letním dětském táboře KOMETA. Jedná se o chatkový tábor ve Východních Čechách, nedaleko historického města Polička (Svitavsko), v turisticky atraktivní oblasti Českomoravské vrchoviny. Areál tábora je umístěn uprostřed lesa v údolí Baldského vrchu.

Tábor je určen všem malým i velkým táborníkům, kteří se neradi nudí a kteří by rádi prožili společně se svými kamarády dva prázdninové týdny plné zábavy, sportu, her, soutěží. Děti jsou ubytovány v chatkách a srubech a pečuje o ně kolektiv schopných a spolehlivých vedoucích. Součástí areálu je i vlastní bazén s udržovanou vodou, která samozřejmě splňuje nejpřísnější hygienické předpisy pro provoz koupališť. Podrobné informace je možné získat na webových stránkách – www.kometa.cz, na emailu: kometa@kometa.cz nebo na telefonu: 602609977 (Radek Vízner).

Termín: 30.7. - 13.8.2011

Místo: Polička - tábor Balda

Lokalita: Žďárské vrchy

Cena: 3.880,-

Ubytování: dřevěné sruby a chatky

Stravování: 5x denně (snídaně, svačina, oběd, odpolední svačina, večeře)

Sociální zařízení: Sociální zařízení umístěno v jedné z budov a odpovídá veškerým hygienickým požadavkům.

Vybavení tábora: K dispozici jsou prostorná společenská místnost, fotbalové hřiště, volejbalové a basketbalové hřiště, vzduchovková střelnice. V areálu tábora je vlastní bazén.

Kontakt a informace: www.kometa.cz – email: kometa@kometa.cz – Radek Vízner, tel. 602609977

Ostatní články vydané autorem Lukáš Němec

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.