Přeskočit navigaci

TIP:


Vyhledávání

Čínská restaurace – Hodnocení

Právě teď (4.39) je tento podnik zavřen!

Aktuální stav

86% (33 hodnocení)

Můžete ohodnotit

Zapojte se do hodnocení
Čím více procent, tím lepší hodnocení

Vložit komentář k Vašemu hodnocení:

Položky označené hvězdičkou (*) je nutné vyplnit.
Opište text z obrázku

Přehled hodnocení

IP adresaOhodnoceníKomentář
81.92.147.*95%×
213.226.208.*98%×
213.226.213.*88%×
77.104.207.*100%×
213.226.208.*100%×
213.226.213.*99%×
93.181.125.*100%×
193.210.65.*100%×
213.19.64.*98%×
85.70.90.*100%×
217.77.165.*100%×
223.202.16.*98%×
198.90.66.*100%×
81.92.144.*98%×
94.143.232.*100%×
213.226.216.*100%×
46.135.3.*100%×
195.113.180.*100%×
77.104.202.*1%×
193.200.150.*1%×
94.143.232.*100%×
94.143.232.*100%×
85.70.88.*100%×
185.19.0.*95%×
94.143.234.*100%×
77.104.205.*100%×
37.188.235.*6%×
37.188.129.*1%×
213.226.210.*99%×
82.202.101.*97%×
2a00:1028:96d4:fa6e:.*100%×
69.167.31.*86%×
103.95.207.*86%» Připojen komentář (#14)

Stravování

Upozornění

  • Všechny položky jsou platné k datu testování.
  • Vzdálenost od náměstí se vztahuje ke kašně na Resselově náměstí v Chrudimi. Časová vzdálenost je orientační hodnota naměřená při průměrné chůzi v odpoledních hodinách všedního dne. Dálková vzdálenost byla naměřena na stránkách Mapy.cz a jedná se nejkratší pěší cestu k zařízení.
  • Položky Rychlost obsluhy jsou pouze orientační. Suchánkovitost je nejdelší naměřená doba od vypití nápoje do přinesení nového, za návštěvu zařízení.
  • Položky Příjemnost (obsluhy, interiéru, exteriéru, WC) a Poznámka jsou založené na subjektivním hodnocení členů testovací skupiny.
  • Příprava jídel je rozlišena na Studená jídla (kupř. utopenec), na Teplá hospodská jídla (kupř. teplá klobása) a na Teplá restaurační jídla (kupř. smažený sýr).
  • Položka Vybraný sortiment informuje pouze o vybraných a zajímavých položkách v jídelním, nápojovém, případně jiném, lístku.

© 2001-2018 Chrudim2000.cz Partnerské weby: Rejstřík firem, Folklor Pardubice

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.