Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Zastreseni skateparku nebo postaveni dirt parku

Odesílatel:  b1ker

Datum:  21.08.2007 20:48

Zdravim mesto Chrudim, ted budu mluvit za vsechny bikery z Chrudime a okoli. Mel bych par dotazu a otazek. V Chrudimi a okoli se najde velmi mnoho nadejnych bikeru jenze je problem kde jezdit v podzimnich ci zimnich obdobi nebo zrovna kdyz prsi nebo proste kdyz je hnusny pocasi? Kdyz skatepark v CR je odkryty :( neplanujete v nejaky dobe zastreseni skateparku? Urcite bychom vam byly moc vdecni jak bajkeri tak i skejtri. Snad chapete je to sport jako kazdej jinej jenze proto nemame zase nejlespi podminky zrovna treba kdyz ted prsi a za chvili bude snezit apod... to se proste neda jezdit! Smeka se to, vsude sama voda, blato hlina apod...
A jeste druha otazka slysel sem ze by se melo stavet za zimnich stadionem jak je tam ten volnej flek prej bikepark. Co vy na to? Myslim si ze by to nebyla spatna volba, prosim berte na nas taky ohled sme lidi a tenhle sport mame radi!!! Moc radi!!! Par kopecku hliny : ))) nejaky ty upravy a je to.) to snad nebude zas tak velkej balik penez ne?: )))
Nejaka odpoved od mesta by neuskodila tak diky a vyhovete nam aspon v jednom z techto dvou problemu.)
m.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Zastreseni skateparku nebo postaveni dirt parku

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Leona

Datum:  24.08.2007 14:11

Zdravím b1kera a děkuji za jeho zájem o prostor SK8parku. Tento prostor je v majetku města Chrudim a zřizuje ho o.s. Šance pro Tebe, který pravidelně navštěvují kontaktní pracovníci Tom (Tomáš Vaněk) nebo Anríl (Richard Alexa) a zcela určitě by si s tebou na toto téma rádi popovídali a dali ti bližší info. Ale jen v krátkosti: co se týká výstavby dirt parku hned vedle SK8parku, tak opravdu to v plánu je, je vypracovaný projekt, zajištěné stavební povolení a město Chrudim přislíbila finanční spoluúčast, ale není o to o tom, že se naveze pár kup hlíny, vše má svá pravidla a výstavba takového bikeparku může přijít až na 700.000,-. V tuto chvíli Richard Alexa je ve spojení s několika bikery a dávají dohromady projekt VPOHYBU pod Nadací Vodafone a tím žádají o finanční příspěvek k výstavbě tohoto dirtoviště a mohu tě informovat i o tom, že to není první projekt, který jsme podávali, ale neměli jsme štěstí. Stejně tak je to i s výstavbou zastřešení. Víme o tom, že by bylo super zastřešit SK8park, ale je to o penězích a taky o tom, že zastřešení musí splňovat spousty přísných kriterií, čili zase projekt člověka, který tomu rozumí a ví co si může při takové stavbě dovolit. Pokud by jsi měl nějaké nápady, budeme rádi, když se za námi stavíš, buď na SK8 nebo do Agory (PO,ST,ČT - 14-19hod po prázdninách 16-21hod) či ve výloze Agory jsou na nás telefony či maily, zavolej, napiš. Tomáš a Richard jsou "staří dobří" bikeři a ví o tom dost a dost, tak že ti odpoví erudovaně. Chápu, že jsi nadšený pro tento sport a snažíš se, aby jste měli co nejlepší podmínky a možnosti a věř, že se o to snažíme i my. Měj se hezky. Leona Hniličková - o.s. Šance pro Tebe

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Zastreseni skateparku nebo postaveni dirt parku

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  b1ker

Datum:  24.08.2007 22:24

Tento vas prispevek me moc potesil!!! Vim ze vsechno je o penezich na jednu stranu me to docela stve proc to uz neni ci nebylo driv zastresene nebo ten dirtpark postaven protoze je to sport a sport prece nezabiji naopak pomaha ke zdravi i kdyz to kolo je takovy hardcore: ))) ale co bud a nebo : )))
Nechci nic mestu vycitat ale kdyz bylo na kamery ktere jsou podle me na nejakych mistech vcelku zbytecne a nejen ty kamery tak by taky obcas mesto mohlo udelat nejakou tu radost klukum ba i holkam kteri jezdi na kolech ci na skejtu. Anrila znam pouze od videni vim o koho jde par bikeru tu v chrudimi znam jsem taky chrudimak. Ale myslim ze na ty schuzce to nic nemeni. Ted me bude koncit brigada tak po brigade bych se urcite v nejaky ten cas zastavil a mohly by sme pokecat live o tomto problemu.
Rikam je to sport jako kazdy jiny a chtely bychom jezdit za kazdeho pocasi jak v zime tak i za deste pod tou striskou: ))) zastreseni dirtparku to je blbost...rikam stacilo by jedno bud zastresit skatepark nebo postavit dirtpark vim nic neni zadarmo nic nestoji par korun. Jo klidne bychom braly oboje ale o tom se nam myslim ze muze zatim zdaaaaat : ))
Tak zatim diky a cus.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Zastreseni skateparku nebo postaveni dirt parku

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  b1ker

Datum:  21.08.2007 20:55

Jo a to zastreseni nemyslim nejaky "profi" ale takovy aby se tam netvorily kaluze kdyz zaprsi a aby se tam dalo jezdit i kdyz bude snezit...dodatek : ))

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Zastreseni skateparku nebo postaveni dirt parku

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Max

Datum:  22.08.2007 06:45

Pozor, to "neprofi" zastreseni by tobe a kamosum mohlo spadnout na hlavu nebo ho vitr odnest do Slatinan...Ok?
Nebo jedine shanet sponzory, ale takovyho mecenase asi nesezenete. Nicmene, drzim palce.

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.