Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  Je záhodno respektovat výsledky voleb?

Odesílatel:  Master Sun

Datum:  10.11.2006 18:06

Dle mého názoru v Poličce opět dokázali, že na vysočině jsou lidé (zastupitelé) charakternější a více si váží názorů těch, od nichž jejich mandát pochází. Tady vítěze voleb pro jistotu jeho mateřská partaj (=ODS) nenavrhla ani do rady města. No, je třeba ho potrestat, darebáka, když vyhrál ty volby...Ať žije přizdi[ošklivé slovo]ství....


Pardubický (Kraj Pardubický)
Polička překvapila, zvolila nového starostu

Polička - Na středečním zasedání poličských zastupitelů nebyl překvapivě zvolen do čela města dosavadní starosta Miroslav Popelka, volební lídr ODS. Ve funkci ho nahradil jeho stranický kolega Jaroslav Martinů, který byl dosud místostarostou.

„Zastupitelé se dohodli, že starostou by měl být člověk, který mezi kandidáty vítězné strany získal nejvíce hlasů. To je pan Martinů. Já jsem byl až čtvrtý,“ řekl Popelka. Miroslav Popelka před svým vstupem do politiky podnikal. Letos neúspěšně kandidoval do Senátu. Dál zůstává členem zastupitelstva v Poličce a je krajským zastupitelem. „Jinak se vracím do své stavební firmy, kterou v době mého starostování vedla má manželka. Vedle toho se budu starat o svůj les a chovat ovce,“ uzavřel Popelka.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - pardubický kraj
Autor: (vid)

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Je záhodno respektovat výsledky voleb?

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  MBorecky

Datum:  14.11.2006 14:00

ODS v Chrudimi myslím dost jasně deklarovala, že jejím kandidátem na starostu je J. Čechlovský, takže se není možné divit, že se jím po vítězsví ODS i stal. O podvodu na voličích tedy rozhodně mluvit nelze. Spíš by stálo za to se zamyslet nad celým systémem komunálních voleb a pokusit se prosadit přímou volbu starosty - některé strany ji měly v programu při volbách do PS.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Je záhodno respektovat výsledky voleb?

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Max

Datum:  12.11.2006 16:08

Myslim, ze maj´v Policce rozum a prvni neni vzdycky nejlepsi... Popelka propadl po presvedcivem prvnim kole a nepresvedcivy a "nacancany" kampani do Senatu. (o poznani skromnejsi Koukal vyhral 2. kolo na plny care...) Popelkova slova udajne byla, ze starostovani v Policce je pouze cesta do vysoke politiky. Tak ho lide poslali zpet do jeho firmy. V Chrudimi je situace jina, prvni na kandidatce i pres neuspech (preferencni hlasy) je starostou, ex-starosta, ktery byl ve vedeni jiste se stejnym motivem jako Popelka, ac to nikdy nerekl nahlas, sedi ve Snemovne. Ac byl jednickou, nepresvedcil, ale je tam.
A my pojdme prepocitat hlasy senatnich voleb, zjisteme, ze ten usmevavej belovlasej starec o 2 hlasy nevyhral, nastoupi pani od Brodu a pro nas se nezmeni stejne vubec nic.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: Je záhodno respektovat výsledky voleb?

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  14.11.2006 21:41

Škoda, že nikoho nenapadlo přepočítat hlasy v Chrudimi.

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.