Přeskočit navigaci

Čtenář nepřihlášen.

Nová registrace

Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.

Téma:  JAK NA TO ...

Odesílatel:  Larryy

Datum:  07.02.2005 15:30

Našel jsem na netu dobrý članek ....mrknětě http://www.noviny.chrudim.cz/jak_na_to_1.htm

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: JAK NA TO ...

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  fikina

Datum:  09.02.2005 08:44

Zajimavy clanek. Myslim, ze "dokonaly" navod jak se vyhnout a nechat promlcet prestupek nam jiz velice nazorne ukazal AntlOk? .
Preji vsem hezky den.

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: JAK NA TO ...

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  Blix

Datum:  09.02.2005 07:38

Nejsem znalec, ale mám pocit, že už platí (nebo se chystá?) - pokud se nezjistí řidič v době přestupku má odpovědnost majitel vozidla a platí on. Třeba se někdo fundovanější vyjádří...já jen aby někdo v dobré víře do něčeho nevletěl...Úsměv S pozdravem Blix Úsměv

Reagovat na tento příspěvek

Téma:  Re: JAK NA TO ...

Příspěvek reaguje na ...

Odesílatel:  shot

Datum:  08.02.2005 20:40

Inu, denně se přesvědčuji, že mnoha policistům a nejen jim, platné zákony mnoho neříkají. Úřady mají mnohdy svůj výklad a člověk by mohl pouze podávat žaloby. Je to asi dáno tím, že není možnosti domoci se práva rychle a žádný státní úředník není zodpovědný za svá rozhodnutí. Velmi zářným příkladem, popsaným i na těchto stránkách, je zamoření spodních vod z areálu bývalé Transporty. Jak zde bylo napsáno a zřejmě pravdivě, p. starosta Libý, p. zastupitel Moučka, p.
zastupitel Kudrnáč i p. krajský úředník Hejduk věděli, že zamoření hrozí a přesto nic nepodnikli. Ačkoliv podle toho, jak zde byl otištěn zákon, měli a nesou tedy zodpovědnost za to, že k zamoření došlo. Jen se divím, proč aktivisté v Mikulovicích nepodali ještě trestní oznámení, když jej podávají i za podstatně menší prohřešky.
Ona prý ryba smrdí vždy od hlavy, no podívejme se na případ bytu u p. premiéra a pak se asi ani moc nebudeme divit některým kausám v Chrudimi.
Závěr? Není. Jen pokud tato nové mocipány necháme dělat co chtějí, nebudeme se stačit divit. A proto si nenechejme nic líbit.
A nyní se těším na lavinu různých příspěvků na nic neříkající tema, které budou mít jediný úkol. Odsunout tento do pozadí.

Reagovat na tento příspěvek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.